Neuvontavastaanotot esihenkilötyötä tekeville

Esihenkilö, mietityttääkö sinua alaisesi alkoholinkäyttö? Kaipaatko tukea tilanteen selvittelyyn ja tietoa hoitovaihtoehdoista?

Pohjoisklinikan ammattilainen auttaa tilanteissa, joissa työntekijän alkoholinkäyttö herättää huolta. Ongelmallinen alkoholinkäyttö on tärkeä tunnistaa ja ottaa puheeksi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Jos alaisen tai kollegan juominen mietityttää, useimmiten on myös syytä olla huolissaan. Noin 20 prosenttia eli joka viides työelämässä oleva käyttää alkoholia niin runsaasti, että se todennäköisesti vaikuttaa heidän työkykyynsä.

Meidän tuellamme pääset tilanteessa eteenpäin. Vastaanotolla keskustelet Pohjoisklinikan päihdehoitajan kanssa ja hän arvioi tilannetta ja kertoo erilaisista hoitomahdollisuuksista Pohjoisklinikan palveluissa.

Vastaanottokäynnit ovat luottamuksellisia. Esihenkilöille suunnattujen neuvontakäyntien tiedot kirjataan anonyymina. Vastaanoton kesto on 45 minuuttia ja hinta 90 €. Hintaan lisätään poliklinikkamaksu.

Varaa aika nyt

Varaa nettiajanvarauksestamme 45 minuutin vastaanottoaika päihdehoitajalle. Vastaanotolle voit tulla joko etänä tai toimipisteeseemme Helsinkiin tai Kouvolaan.

Varaa aika verkosta

Pohjoisklinikan päihdehoitajat ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Meille pääset nopeasti ilman jonoja.