Image
Pohjoisklinikan Helsingin toimipiste

Yhteystiedot

Pohjoisklinikan asiakaspalvelunumero 010 506 5900 on avoinna arkisin kello 8–17. Tavoitat asiakaspalvelumme myös sähköpostitse [email protected] Ajanvarauksia voimme ottaa vastaan vain puhelimitse.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5900 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Varaa aika verkosta

Voit varata ajan helposti ja nopeasti myös verkosta. Varatun ajan voi peruuttaa maksutta viimeistään edellisenä päivänä. Saat tarkemmat ohjeet varausvahvistuksessa sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Helsingin toimipiste

Pohjoisklinikka
Kaisaniemenkatu 1 BA, 7. krs
00100 Helsinki

Kulku Pohjoisklinikalle tapahtuu suoraan Kaisaniemenkadulta BA-rapun kautta. Kadulle on vierekkäin ovet kahteen eri rappuun, Pohjoisklinikalle tullessa valitaan vasemmanpuoleiset ovet.

Pohjoisklinikalla ei ole omaa asiakaspysäköintiä, vaan pysäköinti tapahtuu maksullisena kadunvarsipysäköintinä mm. Vuorikadulla ja Puutarhakadulla tai pysäköintihallissa esim. P-Kluuvissa (Fabianinkatu 27 (sisään- ja ulosajo), Puutarhakatu 1 (sisäänajo), Kaisaniemenkatu 10 (ulosajo).