Image
Mies vaellus

Pohjoisklinikan palvelut

Olet tervetullut Pohjoisklinikalle kaikissa alkoholiin liittyvissä huolissa. Vastaanotolle pääset helposti etänä.

Pohjoisklinikan lääkärit ja päihdehoitajat ovat erikoistuneet päihteisiin ja mielenterveyteen liittyvien ongelmien hoitoon. Voit keskustella vastaanotolla mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta. Jo yksi keskustelu voi auttaa selkeyttämään tilannetta.

Palvelumme ovat joustavasti saatavilla paikkakunnasta riippumatta, sillä vastaanotolle pääsee etänä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Kouvolassa.

Huom. Helsingin toimipisteen kiinteistössä tehdään elokuussa remonttia, joka vaikuttaa myös meidän toimintaamme. Osa vastaanotoista siirretään etävastaanotoiksi.

Maksuton 20 minuutin ensikäynti

Maksuttomalla ensikäynnillä voit keskustella Pohjoisklinikan päihdehoitajan kanssa siitä, mitkä palvelumme voisivat soveltua sinulle. Ensikäynnin kesto on 20 minuuttia, eikä käynti sido sinua mihinkään.

Varaa ensikäynti verkosta

Tutustu palveluihin

Vastaanotot Lyhytterapia Ajokyvyn arviointi Alkoholinkäytön tilannearvio Verkkoterapia Previct-palvelu Hoitokokonaisuudet Intensiivinen vieroitushoito Hinnasto

Tervetuloa Pohjoisklinikalle

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisemme palvelevat luottamuksella ja ammattitaidolla. Mikään huoli ei ole meille liian pieni tai suuri. Palveluihimme ovat tervetulleita myös läheiset.

Varaa aika verkosta