Back to top

Tietoa meistä

Pohjoisklinikka – Nordic Health Clinic

Pohjoisklinikan terveydenhuollon palvelut tukevat hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Olemme erikoistuneet alkoholiin liittyvien ongelmien tunnistamiseen ja hoitoon.

Helsingin Kaisaniemessä sijaitsevalle vastaanotollemme voi varata ajan päihdeasioihin perehtyneelle lääkärille tai hoitajalle. Asiantuntijamme palvelevat ammattitaidolla ja luottamuksella.

Apua alkoholiin liittyviin ongelmiin

Palveluidemme tavoitteena on hoitaa alkoholinkäyttöön liittyviä riskejä ennen kuin niistä muodostuu suurempia ongelmia. Haluamme tukea ja auttaa asiakasta siinä vaiheessa, kun hänellä itsellään on herännyt aiheesta huoli. Pelkkä huoli on riittävä syy ottaa meihin yhteyttä, ajan saa varattua nopeasti ja helposti.

Olemme yhteiskunnallinen yritys

Pohjoisklinikalla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki ja Avainlippu kertomassa suomalaisesta palvelusta, joka panostaa yhteiseen hyvään.

Pohjoisklinikka on osa A-klinikka Oy:tä, jonka toiminta perinteisesti perustuu pääosin kuntatoimijoiden kanssa tehtyyn yhteistyöhön päihde- ja mielenterveyspalveluissa.
A-klinikka Oy on osa A-klinikkasäätiökonsernia ja sen toiminnan tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.