Tule lääkäriksi Pohjoisklinikalle

Päihdelääkäri tai päihdelääketieteen osaaja, tule töihin Pohjoisklinikalle.

Pohjoisklinikka on yksityinen päihdehoitoklinikka, joka palvelee yksityisasiakkaiden lisäksi työterveyshuoltojen ja yritysten kautta tulevia asiakkaita. Alkoholiongelmien lisäksi hoidamme muihin päihteisiin liittyviä ongelmia ja toiminnallisia riippuvuuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan. Työssä tukenasi on Pohjoisklinikan ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Voit tehdä työtä joustavasti paikan päällä toimipisteessämme Helsingin ydinkeskustassa tai etänä. Työ on mahdollista sopia aikatauluihisi sopivasti joko osapäiväiseksi tai kokopäiväiseksi. Voit työskennellä meillä myös yksityisenä ammatinharjoittajana tai toiminimen kautta.

Kiinnostuitko? Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella tai ottaa suoraan yhteyttä lääkäri Markus Partaseen, [email protected]

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä lääkärin työmahdollisuuksiin liittyen. Voit halutessasi kertoa, milloin olet parhaiten tavoitettavissa.

Olemme Yhteiskunnallinen yritys

Pohjoisklinikka on osa A-klinikka Oy:tä. A-klinikka Oy on Yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminnan tuotot palautuvat yhteiseen hyvään.

Tutustu lääkärin työmahdollisuuksiin A-klinikan palveluissa.

Katso myös

Pohjoisklinikan palvelut Lääkärin vastaanotto