Previct työterveyshuoltoon

Previctiä voidaan käyttää työterveyshuollossa ammattilaisen tarjoaman hoidon rinnalla, kun asiakkaalla on alkoholinkäyttöön tai rahapelaamiseen liittyviä ongelmia.

Previctin avulla tuki kulkee mukana asiakkaan arjessa. Ammattilainen seuraa verkkopalvelussa asiakkaan vointia ja kannustaa muutoksessa. Palvelun tarjoama tieto on helposti tulkittavaa ja mahdollistaa yksilöllisen tuen. Previct toimii myös ulkomailla. Sen voi helposti ottaa mukaan niin työ- kuin lomamatkoillekin.

Previct Alcohol

Previct Alcohol sisältää asiakkaalle puhelinsovelluksen ja taskukokoisen alkometrin. Sovelluksessa asiakas vastaa vointiaan koskeviin kysymyksiin, tekee tehtäviä ja pitää päiväkirjaa. Mukana kannettavalla alkometrillä voi tehdä puhallustestit paikasta riippumatta.

Näin Previctin alkometri toimii – katso video

Previct Gambling

Previct Gambling sisältää asiakkaalle puhelinsovelluksen, jossa hän tekee päivittäin tehtäviä ja vastaa vointiaan koskeviin kysymyksiin. Sovelluksen tehtävät ja harjoitukset vahvistavat myönteisiä rutiineja ja uuden arjen ylläpitämistä ilman pelaamista.

Kiinnostuitko?

Työterveyshuollon ammattilaisen käytössä Previct Alcoholin hinta on 395 €/kk ja Previct Gamblingin 305 €/kk. Samalle asiakkaalle saat käyttöön sekä Previct Alcoholin että Previct Gamblingin yhteishintaan 445 €/kk.

Tilaa Previct tai ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme Previctistä lisää.

Previctin voi ostaa myös palveluna, jolloin hintaan lisätään säännölliset vastaanottokäynnit Pohjoisklinikan päihdehoitajalla.

Previctin valmistaja on ruotsalainen terveysteknologian kehittäjä Kontigo Care. Suomessa Previct on saatavilla yksinoikeudella A‑klinikka Oy:n ja Pohjoisklinikan kautta.

Katso myös

Previct-palvelu Tilaa Previct Teknisiä kysymyksiä? Tuki auttaa