Previct työterveyshuoltoon

Previctiä voidaan käyttää työterveyshuollossa ammattilaisen tarjoaman hoidon rinnalla, kun asiakas haluaa vähentää alkoholinkäyttöä.

Previctin avulla tuki kulkee mukana asiakkaan arjessa ja asiakas voi tehdä puhallustestejä joustavasti paikasta riippumatta. Previct sisältää puhelinsovelluksen, taskukokoisen alkometrin ja verkkopalvelun.

Asiakas lataa puhelimeensa Previct-sovelluksen hyvinvointinsa seurantaan. Sovelluksessa asiakas voi vastata vointiaan kokeviin kysymyksiin, tehdä tehtäviä ja pitää päiväkirjaa. Lisäksi asiakkaan käytössä on alkometri, jolla tehdään päivittäin puhallustestejä.

Näin Previctin alkometri toimii – katso video

Ammattilainen seuraa verkkopalvelussa asiakkaan vointia ja kannustaa ja rohkaisee muutoksessa. Palvelun tarjoama tieto on helposti tulkittavaa ja mahdollistaa yksilöllisen tuen tarjoamisen. Previct lisää asiakkaan motivaatiota ja vahvistaa hoitosuhdetta.

Previct on CE-merkitty lääkinnällinen laite, jonka valmistaja on Kontigo Care. Kontigo Care on ruotsalainen terveysteknologian kehittäjä, jonka päihdesovellus on laajasti käytössä Ruotsissa. Previct on saatavilla Suomessa vain Pohjoisklinikan ja A-klinikka Oy:n kautta.

Kiinnostuitko?

Työterveyshuollon ammattilaisen käytössä Previctin hinta on 380 €/kk. Previctin voi ostaa myös palveluna, jolloin laitteen kuukausihintaan lisätään säännölliset vastaanottokäynnit Pohjoisklinikan päihdehoitajalla.

Tilaa Previct tai ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme Previctistä lisää.

Katso myös

Previct-palvelu Tilaa Previct Teknisiä kysymyksiä? Tuki auttaa