Image
Mies lääkärin vastaanotolla
Mostphotos

Hoitopalvelut

Pohjoisklinikan hoitopalvelut ovat erikoistuneet alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvien ongelmien tunnistamiseen ja hoitoon.

Nykyaikaisilla palveluilla haitalliseen alkoholinkäyttöön voidaan tarjota tukea ajoissa tai hoitaa jo pidemmälle edenneitä ongelmia. Etänä tarjottavat palvelut ovat saatavilla koko Suomeen.

Yritykset ja työnantajat voivat ostaa Pohjoisklinikan hoitopalveluja suoraan tai sopia ohjauksesta työterveyshuollon kautta. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme mahdollisuuksista tarkemmin.

Työterveyshuollon ammattilaisena voit ohjata asiakkaasi Pohjoisklinikan palveluihin. Tutustu palveluihimme ja tee asiakkaallesi lähete.

Päihdehoitajan matalan kynnyksen tuki Alkoholinkäytön tilannearvio Verkkoterapia Previct Muut Pohjoisklinikan palvelut

Päihdehoitajan matalan kynnyksen tuki

Tarjoamme yrityksille uudenlaisen matalan kynnyksen palvelumallin, jossa yrityksen työntekijä voi käyttää päihdehoitopalveluita niin, ettei hänen nimensä tule esiin työpaikalla tai työterveyshuollossa. Palvelu on työntekijälle helppo väylä hakeutua hoitoon matalalla kynnyksellä.

Lue lisää matalan kynnyksen tuesta

Alkoholinkäytön tilannearvio

Alkoholinkäytön tilannearvio on helppo ja nopea tapa saada päihdehoidon ammattilaisen arvio asiakkaan tilanteesta. Kun asiakas ohjataan palveluun työterveyshuollosta, lähetteen tehnyt ammattilainen saa hoitosuosituksen asiakkaan tilanteeseen.

Lue lisää tilannearviosta Tee asiakkaallesi lähete

Verkkoterapia

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen tarkoitettu hoito-ohjelma, joka kestää kolmesta kuuteen kuukautta. Kun asiakas ohjataan verkkoterapiaan työterveyshuollosta, lähetteen tehnyt ammattilainen saa asiakkaan hoidosta yhteenvedon ja suosituksen tai suunnitelman jatkohoidosta.

Lue lisää verkkoterapiasta Tee asiakkaallesi lähete

Previct

Previct tukee alkoholiin tai rahapelaamiseen liittyvien ongelmien hoitoa. Previctin voi ostaa palveluna, jolloin se sisältää Pohjoisklinikan ammattilaisen tarjoaman tuen. Työterveyshuollon ammattilainen voi ottaa Previctin käyttöön myös omaan työhönsä.

Lue lisää Previct-palvelusta Previct työterveyshuollon ammattilaiselle Tilaa Previct Teknisiä kysymyksiä? Tuki auttaa

Muut Pohjoisklinikan palvelut

Myös muut palvelumme ovat käytettävissä. Työterveyshuollosta voidaan ohjata asiakas esimerkiksi yksittäiselle vastaanotolle tai ajokyvyn arvioon. Yritys voi ostaa meiltä palveluja myös suoraan.

Tutustu kaikkiin palveluihimme Neuvontavastaanotot esihenkilötyötä tekeville Ota yhteyttä myyntiimme