Image
Mies lääkärin vastaanotolla
Mostphotos

Hoitopalvelut

Pohjoisklinikan hoitopalvelut ovat erikoistuneet alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvien ongelmien tunnistamiseen ja hoitoon.

Nykyaikaisilla palveluilla haitalliseen alkoholinkäyttöön voidaan tarjota tukea ajoissa tai hoitaa jo pidemmälle edenneitä ongelmia. Etänä tarjottavat palvelut ovat saatavilla koko Suomeen.

Yritykset ja työnantajat voivat ostaa Pohjoisklinikan hoitopalveluja suoraan tai sopia ohjauksesta työterveyshuollon kautta. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme mahdollisuuksista tarkemmin.

Työterveyshuollon ammattilaisena voit ohjata asiakkaasi Pohjoisklinikan palveluihin. Tutustu palveluihimme ja tee asiakkaallesi lähete alkoholinkäytön tilannearvioon tai verkkoterapiaan. Previctin tilaat kätevästi verkkolomakkeellamme.

Alkoholinkäytön tilannearvio

Alkoholinkäytön tilannearvio on helppo ja luotettava tapa saada päihdealan ammattilaisen arvio asiakkaan tilanteesta. Noin viikon kestävän arvion aikana asiakas tekee itsearviointia verkkopalvelussa ja tapaa Pohjoisklinikan päihdehoitajan etävastaanotolla.

Arvion päätteeksi työterveyshuollosta lähetteen tehnyt ammattilainen saa hoitosuosituksen asiakkaan tilanteeseen.

Lue lisää tilannearviosta Tee asiakkaallesi lähete

Verkkoterapia

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen tarkoitettu terapeuttinen hoito-ohjelma, joka kestää noin neljä kuukautta. Hoito sisältää verkossa tehtävän itsenäisen työskentelyn lisäksi Pohjoisklinikan päihdehoitajan tuen.

Kun asiakas ohjataan verkkoterapiaan työterveyshuollosta, lähetteen tehnyt ammattilainen saa asiakkaan hoidosta yhteenvedon ja suosituksen tai suunnitelman jatkohoidosta.

Lue lisää verkkoterapiasta Tee asiakkaallesi lähete

Previct

Previct tukee hoitoa, kun asiakas haluaa vähentää alkoholinkäyttöä. Asiakas saa käyttöönsä puhelinsovelluksen ja taskukokoisen alkometrin. Ammattilainen seuraa asiakkaan vointia verkkopalvelussa ja tukee muutoksessa.

Previctin voi ostaa palveluna, jolloin se sisältää Pohjoisklinikan ammattilaisen tarjoaman tuen. Työterveyshuollon ammattilainen voi ottaa Previctin käyttöön myös omaan työhönsä.

Lue lisää Previctistä Previct työterveyshuollon ammattilaiselle Tilaa Previct Teknisiä kysymyksiä? Tuki auttaa

Muut Pohjoisklinikan palvelut

Myös muut palvelumme ovat käytettävissä. Työterveyshuollosta voidaan ohjata asiakas esimerkiksi yksittäiselle vastaanotolle tai ajokyvyn arvioon. Yritys voi ostaa meiltä palveluja myös suoraan.

Tutustu kaikkiin palveluihimme Neuvontavastaanotot esihenkilötyötä tekeville