Back to top

Yhteystiedot

Pohjoisklinikka
Kaisaniemenkatu 1 BA, 7. krs
00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Ajan voit varata helposti ja nopeasti ajanvarauksestamme. Varatun ajan voi peruuttaa maksutta viimeistään edellisenä päivänä. Saat tarkemmat ohjeet varausvahvistuksessa sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Pohjoisklinikan asiakaspalvelunumero 010 506 5900 on avoinna arkisin kello 10–18. Tavoitat asiakaspalvelumme myös osoitteesta [email protected].

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5900 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Jos haluat keskustella yrityksellesi sopivista Pohjoisklinikan palveluista, ota yhteyttä myyntiimme.

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Kulku Pohjoisklinikalle tapahtuu suoraan Kaisaniemenkadulta BA-rapun kautta. Kadulle on vierekkäin ovet kahteen eri rappuun, Pohjoisklinikalle tullessa valitaan vasemmanpuoleiset ovet.

Pohjoisklinikalla ei ole omaa asiakaspysäköintiä, vaan pysäköinti tapahtuu maksullisena kadunvarsipysäköintinä mm. Vuorikadulla ja Puutarhakadulla tai pysäköintihallissa esim. P-Kluuvissa (Fabianinkatu 27 (sisään- ja ulosajo), Puutarhakatu 1 (sisäänajo), Kaisaniemenkatu 10 (ulosajo).

Sijainti kartalla