Image
Sinivuokot

Tervetuloa Pohjoisklinikalle

Pohjoisklinikalta saat apua alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvissä huolissa ja ongelmissa. Olemme täällä sinua varten.

Varaa aika verkosta

Pohjoisklinikka – Nordic Health Clinic

Pohjoisklinikan palvelut tukevat ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Palvelemme yksityisasiakkaita, yrityksiä ja muita työnantajia.

Pohjoisklinikalla olemme erikoistuneet alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvien terveysongelmien tunnistamiseen ja hoitoon. Lisäksi tarjoamme palveluja työelämän hyvinvoinnin tukemiseen.

Pohjoisklinikka palvelee koko Suomea

Pohjoisklinikan digipalvelut ovat valtakunnallisia palveluja ja helposti saatavilla kaikkialle Suomeen. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä Rautatientorin kulmalla.

Pohjoisklinikan lääkärit ja muut asiantuntijat ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Mikään huoli ei ole ammattilaisillemme liian pieni tai suuri. Joskus jo yksi keskustelu auttaa saamaan alkoholinkäyttöön liittyviä solmuja auki.

Haluamme auttaa ja tukea asiakkaitamme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Palveluvalikoimamme on kattava alkaen yksittäisistä lääkärin tai päihdehoitajan vastaanotoista. Asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan voimme ohjata Pohjoisklinikalta myös A-klinikan ympärivuorokautisiin hoitopalveluihin.

Meiltä myös työelämäpalvelut

Yli puoli miljoonaa suomalaista käyttää alkoholia yli riskirajojen. Alkoholismista eli alkoholiriippuvuudesta kärsii jossain elämänsä vaiheessa jopa 15 prosenttia miehistä. Suurin osa alkoholia ongelmallisesti käyttävistä on työelämässä.

Pohjoisklinikan työelämäpalveluissa autamme yrityksiä ja työantajia tunnistamaan päihteisiin liittyviä terveysongelmia ja tukemaan työntekijöiden hyvinvointia ja terveyttä. Tarjoamme myös konsultoivaa tukea työelämän erilaisiin päihdesidonnaisiin tilanteisiin.

Olemme osa A-klinikka Oy:tä

Pohjoisklinikka on yksityinen päihdehoitoklinikka ja osa A-klinikka Oy:tä. Pohjoisklinikka avattiin tammikuussa 2020.

Toimintamme perustana on A-klinikan usean vuosikymmenen kokemus päihdeongelmien hoidosta ja hoidon kehittämisestä. Olemme Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään. A-klinikka Oy:n omistaa A-klinikkasäätiö.

Palvelemme yksilöllisesti ja luottamuksella niin etänä verkossa kuin klinikalla. Vuosikymmenten kokemuksemme tuo sinulle kestävää hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa.

Katso myös

Pohjoisklinikan palvelut Yrityksille

Pohjoisklinikan (A-klinikka Oy) ilmoituskanava yleisen edun vastaisesta toiminnasta tai väärinkäytöksistä ilmoittamista varten.