Image
Järvimaisema
Mostphotos

Tervetuloa Pohjoisklinikalle

Pohjoisklinikalta saat apua alkoholiin liittyvissä huolissa ja ongelmissa. Olemme täällä sinua varten.

Varaa aika verkosta

Pohjoisklinikka – Nordic Health Clinic

Pohjoisklinikan palvelut tukevat ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä.

Pohjoisklinikalla olemme erikoistuneet alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvien terveysongelmien tunnistamiseen ja hoitoon. Lisäksi tarjoamme yrityksille ja työnantajille palveluja työelämän hyvinvoinnin tukemiseen.

Pohjoisklinikka palvelee koko Suomea

Digipalvelumme ovat valtakunnallisia palveluja ja helposti saatavilla kaikkialle Suomeen. Lisäksi Pohjoisklinikalla on toimipiste Helsingin ydinkeskustassa Rautatientorin kulmalla.

Pohjoisklinikan lääkärit ja muut asiantuntijat ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet päihde- ja mielenterveysongelmien hoitoon. Mikään huoli ei ole ammattilaisillemme liian pieni tai suuri.

Palveluvalikoimamme on kattava alkaen yksittäisistä vastaanotoista. Asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan voimme ohjata Pohjoisklinikalta myös A-klinikan ympärivuorokautisiin palveluihin.

Joskus jo yksi keskustelu ammattilaisen kanssa auttaa saamaan alkoholinkäyttöön liittyviä solmuja auki. Haluamme auttaa ja tukea asiakkaitamme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Meiltä myös työelämäpalvelut

Yli puoli miljoonaa suomalaista käyttää alkoholia yli riskirajojen. Alkoholismista eli alkoholiriippuvuudesta kärsii jossain elämänsä vaiheessa jopa 15 prosenttia miehistä. Suurin osa alkoholia ongelmallisesti käyttävistä on työelämässä.

Pohjoisklinikan työelämäpalveluissa autamme yrityksiä ja työantajia tunnistamaan päihteisiin liittyviä terveysongelmia ja tukemaan työntekijöiden hyvinvointia ja terveyttä. Tarjoamme myös konsultoivaa tukea työelämän erilaisiin päihdesidonnaisiin tilanteisiin.

Olemme osa A-klinikka Oy:tä

Pohjoisklinikka on yksityinen päihdehoitoklinikka ja osa A-klinikka Oy:tä. Toimintamme perustana on A-klinikan usean vuosikymmenen kokemus päihdeongelmien hoidosta ja hoidon kehittämisestä. Olemme Yhteiskunnallinen yritys, ja toimintamme tuotot palautuvat yhteiseen hyvään.

Palvelemme yksilöllisesti ja luottamuksella niin etänä verkossa kuin klinikalla. Vuosikymmenten kokemuksemme tuo sinulle kestävää hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa.

Katso myös

Palvelut Yrityksille