Vertaistukea muutokseen

Pohjoisklinikan ryhmässä voit jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea muilta samankaltaisessa tilanteessa olevilta. Ryhmä on anonyymi ja kokoontuu etänä.

Vertaistukiryhmä on tarkoitettu Pohjoisklinikan asiakkaille tai aiemmin palveluissamme asioineille, joilla on haasteita alkoholin tai lääkkeiden käyttöön liittyen. Ryhmä tukee hoitoa tai muutoksen ylläpitämistä hoidon jälkeen.

Tapaaminen kerran kuussa

Ryhmä kokoontuu kerran kuussa maanantaisin klo 16–17.30. Uusi ryhmä alkaa aina, kun osallistujia on koossa riittävä määrä, ja ryhmä kokoontuu yhteensä viisi kertaa. Ryhmässä on 4–6 osallistujaa.

Miten ryhmä toteutetaan?

Kokoontuminen toteutetaan etänä Teams-kokouksena. Osallistujille lähetetään sähköpostiin osallistumislinkki. Ryhmä on suljettu ja anonyymi, ja ryhmässä käsiteltävät asiat ovat luottamuksellisia.

Ryhmää ohjaavat Pohjoisklinikan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Esimerkkejä ryhmässä käsiteltävistä teemoista

  • Keinot raittiuden ylläpitämiseen
  • Retkahduksen ehkäiseminen ja käsitteleminen
  • Muutoksen ja hyvinvoinnin ylläpitäminen
  • Hyvinvoinnin haasteet, kuten univaikeudet

Kysy lisää

Kysy ryhmästä lisää Pohjoisklinikan vastaanotolla tai sähköpostitse sinua hoitavalta ammattilaiselta. Ryhmän hinta on 250 €. Hinta sisältää viisi tapaamiskertaa.

Jos et ole vielä Pohjoisklinikan asiakas mutta haluaisit ryhmään, varaa ensikäynti, niin pääset mukaan palveluun. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Varaa ensikäynti

Maksuttomalla 20 minuutin ensikäynnillä voit keskustella Pohjoisklinikan päihdehoitajan kanssa vertaistukiryhmästä ja muista Pohjoisklinikan palveluista. Ensikäynti on tarkoitettu uusille asiakkaillemme.

Varaa ensikäynti verkosta

Katso myös

Vastaanotot Hinnasto