Back to top

Verkkoterapia

Pohjoisklinikalta saat käyttöösi sujuvasti arkeen sovitettavan verkkoterapian, joka auttaa sinua alkoholinkäytön vähentämisessä tai lopettamisessa. Verkkoterapia sisältää ammattilaisen henkilökohtaisen tuen. Voit tavata hoitajaa joko Pohjoisklinikalla tai etävastaanotolla videoyhteyden välityksellä.

Hoito on helppo sovittaa arkeen

Verkkoterapia on alkoholinkäytön vähentämiseen tarkoitettu terapeuttinen hoito-ohjelma, jonka kesto on 3–6 kuukautta. Verkkoterapiaan voit tulla, kun haluat saada hoitoa jo ilmaantuneisiin ongelmiin tai tukea alkoholinkäytön vasta mietityttäessä. Palvelu soveltuu riskikäytön, haitallisen käytön sekä lievän ja keskivaikean alkoholiriippuvuuden hoitoon.

Hoito sisältää verkossa itsenäisesti tehtävät harjoitukset ja vähintään yhden vastaanoton hoitajalle. Harjoituksiin on hyvä varata viikoittain 1–2 tuntia aikaa. Verkkoterapian strukturoitu hoito-ohjelma pohjautuu vakiintuneeseen ja näyttöön perustuvaan kognitiiviseen viitekehykseen.

Verkkoterapiasta on saatavilla neljä erilaista hoito-ohjelmaa: varhainen tuki, lisätty tuki, tiivis tuki ja vahva tuki. Kaikki ohjelmat sisältävät hoitajan vastaanoton hoidon alkaessa. Varhaisen tuen ohjelmaa lukuun ottamatta hoitoon sisältyy vastaanotto myös hoidon lopussa. Vahvan tuen ohjelmaan kuuluvat lisäksi vastaanotto hoidon aikana ja seurantatapaaminen hoidon jälkeen. Autamme sinua sopivan hoito-ohjelman valinnassa.

Aloita verkkoterapia

Verkkoterapian pääset aloittamaan varaamalla ajan Pohjoisklinikan hoitajalle. Maksuttoman ensikäynnin aikana voimme yhdessä arvioida tilannettasi ja valita sinulle sopivan hoito-ohjelman. Hoitoon pääset nopeasti.

Verkkoterapian hoito-ohjelmat

  • Varhaisen tuen ohjelma 699 €
  • Lisätyn tuen ohjelma 799 €
  • Tiiviin tuen ohjelma 1 299 €
  • Vahvan tuen ohjelma 1 695 €

Hintoihin lisätään laskutuksen yhteydessä

  • Palvelumaksu 19,50 €
  • Kanta-maksu 1,50 €

Kirjaudu ohjelmaan

Verkkoterapiaa voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Lisäksi videotapaamisia varten laitteessa tulee olla kamera ja mikrofoni.

Verkkoterapiaohjelmaan tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Kirjaudu verkkoterapian ohjelmaan

Verkkoterapian tekninen tuki palvelee sähköpostitse:
[email protected]

Verkkoterapian tietosuojaseloste