Lääkärin vastaanotto

Pohjoisklinikan lääkärit ovat erikoistuneet päihteiden käyttöön ja riippuvuuksiin liittyvien ongelmien hoitoon. Haluamme tukea kokonaisvaltaisesti terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Pohjoisklinikalle voit tulla alkoholin, lääkkeiden ja huumausaineiden käyttöön liittyvissä ongelmissa. Lääkärin vastaanotto soveltuu tilanteisiin, joissa tarvitaan taudinmääritystä, hoitosuunnitelma, lääkehoitoa tai lääkärinlausunto.

Ensimmäiselle lääkärikäynnille suosittelemme varaamaan 45 minuutin ajan. Halutessasi voit ottaa vastaanotolle mukaan läheisesi tai muun tukihenkilön.

Varaa aika verkosta

Mitä lääkärin vastaanotolla tapahtuu?

Vastaanotolla keskustelet lääkärin kanssa tilanteestasi ja oireistasi. Lisäksi lääkäri tekee tarvittavat kliiniset tutkimukset ja tarvittaessa saat lähetteen laboratoriotutkimuksiin. Voit antaa lääkärille luvan tutustua aiempiin sairauskertomusmerkintöihisi ja tehtyihin tutkimuksiin.

Lääkäri tekee suunnitelman hoidosta yhdessä kanssasi tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen. Voit jatkaa hoitoa Pohjoisklinikalla esimerkiksi päihdehoitajan vastaanottokäynneillä.

Lääkäri voi tarvittaessa kirjoittaa lausuntoja ja määrätä hoitosuunnitelman mukaisia lääkkeitä. Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä ei kuitenkaan määrätä esimerkiksi PKV-lääkkeitä eli pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä.

Miksi tulla juuri Pohjoisklinikalle?

Kun tarvitset hoitoa päihteiden käyttöön tai riippuvuuksiin liittyvissä ongelmissa, voit luottaa Pohjoisklinikan lääkäreiden erityisosaamiseen. Lääkäreidemme tarjoama lääketieteellinen hoito perustuu virallisiin hoitosuosituksiin ja pitkään kokemukseen riippuvuussairauksien hoidosta.

Lääkärin ammattitaito oli erinomainen. – asiakkaan palaute

Asiantuntijoillemme voit puhua kiertelemättä, he tuntevat päihdeongelmien erityispiirteet ja osaavat suunnitella tilanteeseesi parhaiten sopivan hoidon. Saatavilla ovat Pohjoisklinikan kattavat palvelut yksittäisistä vastaanottokäynneistä verkkoterapiaan ja intensiiviseen vieroitushoitoon.

Miten varaan lääkärin vastaanoton?

Pohjoisklinikalle pääset nopeasti ilman jonoja. Kun maksat palvelun itse, voit varata ajan suoraan verkosta ilman lähetettä. Ajan voi varata myös asiakaspalvelumme kautta puhelimitse.

Lääkärin vastaanottoa tarjoamme Helsingin toimipisteessämme ja etävastaanottona. Etäpalvelumme ovat saatavilla koko Suomeen ja myös ulkomaille.

Lääkärin 45 minuutin vastaanoton hinta on 175 € ja 20 minuutin vastaanoton hinta 93 €. Hintaan lisätään poliklinikkamaksu. Asiakkaan on mahdollista saada Kela-korvausta lääkärin vastaanotoista.

Varaa aika verkosta

Katso myös

Päihdehoitajan vastaanotto Hinnasto

Lue lisää

Päihdelääkäri: ”Ei pidä hakea apua vasta sitten, kun on jo menettänyt kaiken” Päihdelääkärin vinkit: Mitä tehdä, jos juomista ei saa loppumaan loman päättyessä? Pohjoisklinikalla autamme, jos alkoholi mietityttää