Image
Vastaanottohuone

Vastaanotot

Pohjoisklinikan lääkärit ja päihdehoitajat ovat erikoistuneet alkoholiin liittyvien terveysongelmien tunnistamiseen ja hoitoon. Voit keskustella ammattilaisen kanssa mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta.

Ajan voit varata suoraan, lähetettä ei tarvita. Vastaanotolle voit tulla Pohjoisklinikan toimipisteeseen tai etänä videoyhteyden välityksellä. Etävastaanotot ovat saatavilla paikkakunnasta riippumatta.

Joskus jo yksi keskustelu ammattilaisen kanssa auttaa selkeyttämään tilannetta. Tarvittaessa voit varata useamman vastaanottoajan. Olemme täällä sinua varten – meiltä saat ajan nopeasti ja helposti.

Varaa aika verkosta

Pohjoisklinikan vastaanotot

  • Lääkärin vastaanotto 20 min 85 €
  • Lääkärin vastaanotto 45 min 160 €
  • Päihdehoitajan vastaanotto 20 min 50 €
  • Päihdehoitajan vastaanotto 45 min 90 €
  • Päihdehoitajan vastaanotto 60 min 120 €

Vastaanotolla ammattilaisen tarjoama tuki on hoidollista keskusteluapua tai lääketieteellistä hoitoa, joka perustuu virallisiin hoitosuosituksiin. Palvelemme yksilöllisesti ja luottamuksella. Halutessasi voit ottaa vastaanotolle mukaan läheisesi tai muun tukihenkilön.

Suosittelemme varaamaan ensimmäiselle lääkärikäynnille 45 minuutin vastaanottoajan. Varaa päihdehoitajalle 45 minuutin vastaanottoaika silloin, kun haluat aloittaa verkkoterapian tai olet kiinnostunut Previct-palvelusta.

Hintoihin lisätään laskutuksen yhteydessä poliklinikkamaksu.

Varaa aika verkosta

Maksuton 20 minuutin ensikäynti

Maksuttomalla 20 minuutin ensikäynnillä voit keskustella Pohjoisklinikan päihdehoitajan kanssa siitä, mitkä palvelumme voisivat soveltua sinulle. Ensikäynti ei sido sinua mihinkään.

Varaa ensikäynti verkosta

Parivastaanotot

  • Päihdehoitajan parivastaanotto 45 min 125 €
  • Päihdehoitajan parivastaanotto 60 min 160 €

Parivastaanotolle voit tulla yhdessä puolisosi kanssa. Vastaanotolla käsitellään molempien asioita. Parivastaanoton voit varata asiakaspalvelumme kautta.

Hintoihin lisätään laskutuksen yhteydessä poliklinikkamaksu.

Katso myös

Lyhytterapia Ajokyvyn arviointi Verkkoterapia Previct-palvelu Hoitokokonaisuudet Intensiivinen vieroitushoito Hinnasto