Image
Previctin taskukokoinen alkometri

Previct-palvelu

Previct on uusi terveyssovellus, joka auttaa sinua alkoholinkäytön vähentämisessä. Ammattilainen pystyy tarjoamaan sinulle tukea silloin, kun sitä tarvitset.

Previct-palvelun avulla saat päivittäistä tukea alkoholinkäytön vähentämiseen tai lopettamiseen. Palvelu sisältää ammattilaisen henkilökohtaisen tuen, taskukokoisen alkometrin ja puhelinsovelluksen hyvinvointisi seurantaan.

Alkometriin puhaltamasi tulokset välittyvät päihdehoitajallemme, joka auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Alkometriä on helppo kantaa mukana ja puhallustestit voi tehdä huomaamattomasti paikasta riippumatta. Sovellus sisältää kyselyjä ja muita hyvinvointiasi tukevia toimintoja, jotka valitaan yksilöllisesti tilanteesi mukaan.

Previct kannustaa sinua muutoksen tekemisessä ja tukee vointiasi esimerkiksi vastaanottokäyntien välissä. Previctin avulla seuraat konkreettisesti omaa edistymistäsi. Halutessasi voit myös jakaa tuloksesi läheistesi kanssa.

Previctiä on suositeltavaa käyttää kolmesta kuuteen kuukautta. Previctin hinta on 420 €/kk. Vastaanottokäynnit veloitetaan erikseen.

Aloita varaamalla aika

Ota Previct-palvelu käyttöösi varaamalla 45 minuutin vastaanottoaika päihdehoitajalle. Voit myös ottaa puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluumme.

Previct auttaa sinua onnistumaan muutoksessa – varaa aika asiantuntijallemme nyt.

Varaa aika verkosta

Katso myös

Vastaanotot Verkkoterapia Hoitokokonaisuudet Hinnasto