Image
Previctin taskukokoinen alkometri

Previct-palvelu

Previct on uusi terveyssovellus, joka auttaa sinua alkoholinkäyttöön liittyvissä ongelmissa. Previctin avulla tuki muutokseen kulkee mukana arjessasi.

Previct-sovellusta käytetään alkoholiin liittyvien ongelmien hoidon tukena. Sovelluksen kautta ammattilainen kannustaa sinua muutoksen tekemisessä ja sen avulla seuraat konkreettisesti omaa edistymistäsi. Halutessasi voit myös jakaa tuloksesi läheistesi kanssa.

Kun käytät Previctiä, Pohjoisklinikan ammattilainen tukee sinua muutoksessa ja seuraa vointiasi vastaanottokäyntien välissä. Sovelluksen sisältämät kyselyt ja muut hyvinvointiasi tukevat toiminnot valitaan yksilöllisesti tilanteesi mukaan.

Lataat Previct-sovelluksen omaan älypuhelimeesi. Previct toimii myös ulkomailla. Sen voi helposti ottaa mukaan niin työ- kuin lomamatkoillekin.

Tukea alkoholinkäytön vähentämiseen

Previct Alcohol -palvelu tukee sinua alkoholinkäytön vähentämisessä tai lopettamisessa. Palvelu sisältää puhelinsovelluksen lisäksi alkometrin ja Pohjoisklinikan päihdehoitajan henkilökohtaisen tuen sovelluksen välityksellä.

Previct-sovellukseen yhdistettävän taskukokoisen alkometrin avulla teet puhallustestejä helposti ja huomaamattomasti paikasta riippumatta. Tulokset välittyvät sinua hoitavalle ammattilaiselle, joka auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Previct Alcohol -palvelun hinta on 430 €/kk. Vastaanottokäynnit Pohjoisklinikalla veloitetaan erikseen. Previctiä on suositeltavaa käyttää kolmesta kuuteen kuukautta.

Aloita varaamalla aika

Ota Previct-palvelu käyttöösi varaamalla 45 minuutin vastaanottoaika päihdehoitajalle. Voit varata ajan verkosta tai ottaa puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluumme.

Previct auttaa sinua onnistumaan muutoksessa – varaa aika asiantuntijallemme nyt.

Varaa aika verkosta

Katso myös

Vastaanotot Palvelukokonaisuudet Hinnasto