Image
Asiantuntijan vastaanotolla
Mostphotos

Palvelukokonaisuudet

Pohjoisklinikan palvelukokonaisuudet ovat valmiita palvelupaketteja alkoholiin liittyvien ongelmien hoitoon. Aloita heti varaamalla aika.

Palvelukokonaisuus tukee sinua muutoksessa ja pitää yllä motivaatiotasi. Lisäksi kokonaisuus tulee sinulle edullisemmaksi kuin palvelujen hankkiminen yksittäin.

Kokonaisuuteen sisältyvät vastaanotot voidaan pitää toiveidesi mukaan Pohjoisklinikan toimipisteessä tai etävastaanottona. Kaikkiin kokonaisuuksiin voi liittää Previct-palvelun, joka tarjoaa päivittäistä tukea.

Pohjoisklinikan palvelukokonaisuudet

Palvelukokonaisuuksiin sisältyvien vastaanottokäyntien pituus on 45 minuuttia.

Perustuki 3 kk

  • 3 päihdehoitajan vastaanottoa
  • 1 lääkärin vastaanotto
  • Hinta 428 €

Vahva tuki 6 kk

  • 8 päihdehoitajan vastaanottoa (strukturoitu hoito-ohjelma)
  • 2 lääkärin vastaanottoa
  • Verkkoterapia
  • Hinta 2 354 €

Palvelukokonaisuus laskutetaan hoidon alkaessa. Hintaan lisätään poliklinikkamaksu. Mahdolliset laboratoriokokeet, lääkkeet ja lisävastaanotot laskutetaan erikseen.

Kokonaisuuden kestoa on mahdollista pidentää perustellusta syystä, kolmen kuukauden kokonaisuutta enintään kuukaudella ja kuuden kuukauden kokonaisuutta enintään kahdella kuukaudella. Mahdollisesta keskeytetystä kokonaisuudesta käyttämättä jääneitä palveluja ei hyvitetä jälkikäteen.

Varaa aika heti

Aloita varaamalla 20 minuutin maksuton ensikäynti päihdehoitajalle. Ensikäynnillä voit keskustella tilanteestasi ja valita sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Ensikäynti on tarkoitettu uusille asiakkaillemme. Ota ensimmäinen askel kohti muutosta ja varaa aika nyt.

Jos olet jo Pohjoisklinikan asiakas, kysy palvelukokonaisuuksista lisää sinua hoitavalta ammattilaiselta.

Varaa ensikäynti verkosta

Katso myös

Vastaanotot Verkkoterapia Previct-palvelu Hinnasto