Image
Mies työskentelee läppärillä ja juo kahvia

Alkoholinkäytön tilannearvio

Mietityttääkö alkoholinkäyttö? Alkoholinkäytön tilannearvion avulla käyt omaa tilannettasi läpi ammattilaisen kanssa ja saat suosituksen jatkoon.

Alkoholinkäytön tilannearvio sisältää ensikäynnin, itsearviointia verkkopalvelussa ja 30 minuutin vastaanottokäynnin päihdehoitajalle.

Palvelu soveltuu kiireettömään arviointiin, kun alkoholinkäyttö mietityttää sinua tai läheisellä tai ammattilaisella on herännyt huoli tilanteestasi. Suosittelemme tilannearviota erityisesti silloin, jos saat Audit-testissä yli 6–7 pistettä.

Aloita varaamalla 20 minuutin ensikäynti verkosta. Voit tulla vastaanotolle etänä tai toimipisteeseemme. Ensikäynnin yhteydessä saat tunnukset verkkopalveluun ja sovit päihdehoitajan kanssa 30 minuutin vastaanoton ajankohdan.

Varaa ensikäynti

Saat päihdehoitajan arvion ja hoitosuosituksen

Ensikäynnin jälkeen teet omaan alkoholinkäyttöösi ja tilanteeseesi liittyvää itsearviointia tietoturvallisessa verkkopalveluumme. Varaa itsearvointiin vähintään pari tuntia aikaa. Itsearvioinnin jälkeen tapaat päihdehoitajaa 30 minuutin vastaanotolla.

Palvelun päätteeksi saat ammattilaisen kirjallisen arvion alkoholinkäytöstäsi ja siihen mahdollisesti liittyvistä riskeistä sekä arvioon pohjautuvan hoitosuosituksen. Halutessasi voit jatkaa Pohjoisklinikan palveluissa suosituksen mukaisesti.

Alkoholinkäytön tilannearvion hinta on 144 €. Hintaan lisätään poliklinikkamaksu.

Aloita varaamalla ensikäynti

Aloita varaamalla ensikäynti nyt. Ensikäynti on maksuton uusille asiakkaillemme eikä sido sinua mihinkään. Pohjoisklinikalle pääset nopeasti ilman jonoja.

Varaa ensikäynti

Jos saatavilla ei ole sinulle sopivaa aikaa tai haluat lisätietoa palveluistamme, ota puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Miten verkkopalvelu toimii?

Tarvitset itsearviointia varten käyttöösi tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen nettiyhteydellä. Lisäksi verkkopalveluun tunnistautumiseen tarvitaan suomalaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Videovälitteinen etävastaanotto edellyttää myös kameraa ja mikrofonia.

Katso myös

Ensikäynti Päihdehoitajan vastaanotto Kun tulet etävastaanotolle Kirjaudu Hinnasto

Ammattilaiselle

Tee asiakkaallesi lähete