Image
Mies työskentelee läppärillä ja juo kahvia

Alkoholinkäytön tilannearvio

Mietityttääkö alkoholinkäyttö? Pohjoisklinikan ammattilaisen arvio saatavilla nyt tarjoushintaan 109 €.

Alkoholinkäytön tilannearvion avulla käyt omaa tilannettasi läpi ammattilaisen kanssa ja saat suosituksen jatkoon. Palvelu sisältää kaksi päihdehoitajan 30 minuutin etävastaanottoa ja itsearviointia verkkopalvelussa.

Omaan alkoholinkäyttöön ja tilanteeseen liittyvä itsearviointi tehdään tietoturvallisessa verkkopalvelussamme. Varaa itsearvointiin vähintään pari tuntia aikaa. Saat tunnukset verkkopalveluun ensimmäisen etävastaanoton yhteydessä.

Saatavilla tarjoushintaan rajoitetun ajan

Alkoholinkäytön tilannearvio on nyt saatavilla tarjoushintaan 109 €. Palvelun normaalihinta on 135 €.

Saat palvelun tarjoushintaan, kun varaat tilannearvioon sisältyvän ensimmäisen etävastaanottokäynnin 11.8.–30.9.2022 välisenä aikana. Varatun vastaanoton ajankohta voi olla myös 30.9. jälkeen.

Hintaan lisätään laskutuksen yhteydessä poliklinikkamaksu. Lisätietoja hinnastostamme.

Aloita varaamalla aika

Aloita varaamalla verkkoajanvarauksestamme ”Alkoholinkäytön tilannearvio” eli 30 minuutin etävastaanottoaika päihdehoitajalle.

Varaa aika verkosta

Jos saatavilla ei ole sinulle sopivaa aikaa ja tai haluat lisätietoja palveluistamme, ota puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Tarkoitettu kiireettömään arviointiin

Palvelu soveltuu kiireettömään arviointiin, kun oma alkoholinkäyttösi mietityttää tai läheisellä tai ammattilaisella on herännyt huoli tilanteestasi.

Suosittelemme arviota erityisesti silloin, jos saat Audit-testissä yli 6–7 pistettä.

Näin tilannearvio etenee

Palveluun sisältyy kaksi 30 minuutin etävastaanottoa päihdehoitajalle. Aloita varaamalla ensimmäinen vastaanottoaika nettiajanvarauksestamme tai Pohjoisklinikan asiakaspalvelun kautta.

Ensimmäisen etävastaanoton yhteydessä saat tunnukset verkkopalveluun, jossa teet itsearviointia parin tunnin ajan. Lisäksi varaat palveluun sisältyvän toisen etävastaanottoajan.

Itsearvioinnin ja toisen etävastaanoton jälkeen saat ammattilaisen kirjallisen arvion alkoholinkäytöstäsi ja siihen mahdollisesti liittyvistä riskeistä sekä arvioon pohjautuvan hoitosuosituksen. Halutessasi voit jatkaa Pohjoisklinikan palveluissa suosituksen mukaisesti.

Tarvitset palvelun käyttöön tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, toimivan nettiyhteyden sekä kameran etävastaanottoa varten. Lisäksi verkkopalveluun tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Varaa aika nyt

Aloita varaamalla ensimmäinen etävastaanottoaika. Meille pääset nopeasti ilman jonoja.

Varaa aika verkosta

Katso myös

Kun tulet etävastaanotolle Kirjaudu Vastaanotot Hinnasto

Ammattilaiselle

Tee asiakkaallesi lähete