Image
Mies työskentelee läppärillä ja juo kahvia

Alkoholinkäytön tilannearvio

Mietityttääkö juominen? Alkoholinkäytön tilannearvion avulla käyt tilannettasi läpi ammattilaisen kanssa ja saat suosituksen jatkoon.

Alkoholinkäytön tilannearvio auttaa sinua hahmottamaan tilannettasi ja arvioimaan hoidon tarvetta. Tilannearvioon sisältyy itsearviointia verkkopalvelussa ja päihdehoitajan etävastaanotto.

Palvelu soveltuu kiireettömään arviointiin, kun oma alkoholinkäyttösi mietityttää tai läheisellä tai ammattilaisella on herännyt huoli tilanteestasi. Suosittelemme arviota erityisesti silloin, jos saat Audit-testissä yli 6–7 pistettä.

Alkoholinkäytön tilannearvion hinta on 135 €. Hintaan lisätään laskutuksen yhteydessä poliklinikkamaksu.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Alkoholinkäytön tilannearvion aloittaminen on helppoa ja nopeaa. Ota puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 010 506 5550.

Puhelujen hinnat asiakaspalvelunumeroon 010 506 5550 kaikkialta Suomesta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24 %). Puheluhinnat ovat samat kiinteän verkon lankaliittymästä ja matkapuhelimesta soitettaessa. Asiakaspalvelusta eteenpäin välitetty puhelu on lisämaksuton.

Näin alkoholinkäytön tilannearvio etenee

Pohjoisklinikan päihdehoitaja ottaa sinuun yhteyttä ja saat tunnukset verkkopalveluun. Samalla sinulle varataan palveluun sisältyvä 45 minuutin etävastaanottoaika.

Itsearviointi tehdään tietoturvallisessa verkkopalvelussamme, ja siihen on hyvä varata vähintään pari tuntia aikaa. Itsearvioinnin jälkeen tapaat ammattilaisen etävastaanotolla ja käytte tilannettasi yhdessä läpi.

Etävastaanoton jälkeen saat muutaman päivän sisällä ammattilaisen kirjallisen arvion alkoholinkäytöstäsi ja siihen mahdollisesti liittyvistä riskeistä sekä arvioon pohjautuvan hoitosuosituksen. Halutessasi voit jatkaa Pohjoisklinikan palveluissa suosituksen mukaisesti.

Tarvitset palvelun käyttöön tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, toimivan nettiyhteyden sekä kameran etävastaanottoa varten. Lisäksi verkkopalveluun tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Katso myös

Kirjaudu palveluun Kun tulet etävastaanotolle Vastaanotot Hinnasto

Ammattilaiselle

Tee asiakkaallesi lähete