Image
Isä ja lapsi
Mostphotos

Tervetuloa Pohjoisklinikalle

Pohjoisklinikalta saat apua alkoholiin ja muihin päihteisiin liittyvissä huolissa ja ongelmissa. Olemme täällä sinua varten.

Varaa aika verkosta

Hyvinvoinnin tukena

Jos alkoholin tai jonkin muun päihteen käyttö mietityttää, asiaan on hyvä havahtua ajoissa. Etenkin silloin, jos käytön vähentäminen tuntuu hankalalta, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

On melko tavallista, että omaa oloa yritetään helpottaa esimerkiksi alkoholilla uneen liittyvissä ongelmissa tai stressaavassa elämäntilanteessa. Useimmiten se kuitenkin vain heikentää hyvinvointia ja vaikeuttaa tilannetta entisestään.

Testaa, juotko liikaa – 10 kysymystä alkoholinkäytöstä

Päihteet ja terveys

Alkoholin haitallinen käyttö Alkoholin vaikutukset terveyteen Alkoholismi Kannabiksen käytön haitat ja kannabisriippuvuus

Kun alkoholi mietityttää

Alkoholismi – sairaus, johon kannattaa hakea apua Alkoholista tulee usein ongelma vähitellen Miksi alkoholinkäytön vähentäminen kannattaa? 7 hyvää syytä Mikä on liikaa? Näin arvioit alkoholinkäyttöäsi Miten vähentää alkoholinkäyttöä? 4 vinkkiä muutokseen Mitä jos kaiken takana onkin alkoholi? Nainen, juotko liikaa? Et ole yksin

Läheiselle

Huolestuttaako läheisen alkoholinkäyttö? Läheinen, näin otat juomisen puheeksi

Pohjoisklinikalta apua nopeasti

Pohjoisklinikalla autamme, jos alkoholi mietityttää Päihdelääkäri: "Ei pidä hakea apua vasta sitten, kun on jo menettänyt kaiken" Päihdelääkäri: "Läheisen huoli alkoholinkäytöstä herää usein joulunpyhien jälkeen" Päihdelääkärin vinkit: Mitä tehdä, jos juomista ei saa loppumaan loman päättyessä? Työkaluja muutokseen jo ensimmäiseltä vastaanottokäynniltä Apua ja tukea alkoholiongelmaisen läheisill

Asiakkaamme kertovat

Krapulassa Mikko katsoi kellosta, milloin voi jo alkaa ottaa olutta: ”Häpesin myöntää edes itselleni, että join liikaa” Päivi alkoi lipitellä viiniä päiviensä ratoksi: ”Join yksinäisyyteen – nyt tiedän, ettei alkoholi toimi lääkkeenä”

Testit ja laskurit

Testaa alkoholinkäyttösi kolmella kysymyksellä Promillelaskuri

Varaa aika ensikäynnille

Uutena asiakkaana voit aloittaa varaamalla maksuttoman 20 minuutin ensikäynnin päihdehoitajalle. Etävastaanotolle pääset mistä tahansa päin Suomea.

Varaa ensikäynti verkosta

Tutustu Pohjoisklinikan palveluihin

Vastaanotot Verkkoterapia Hinnasto