Image
Isä ja lapsi
Mostphotos

Tervetuloa Pohjoisklinikalle

Pohjoisklinikalta saat apua alkoholiin liittyvissä huolissa ja ongelmissa. Olemme täällä sinua varten.

Varaa aika verkosta

Hyvinvoinnin tukena

On melko tavallista, että omaa oloa yritetään helpottaa alkoholilla esimerkiksi uneen liittyvissä ongelmissa tai stressaavassa elämäntilanteessa.

Useimmiten alkoholi kuitenkin vain heikentää hyvinvointia ja vaikeuttaa tilannetta entisestään. Jos oma tai läheisen juominen huolestuttaa, asiaan on hyvä havahtua ajoissa. Etenkin silloin, jos juomisen vähentäminen tuntuu hankalalta, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

Testaa, juotko liikaa – 10 kysymystä alkoholinkäytöstä

Alkoholi ja terveys

Alkoholin vaikutukset terveyteen Alkoholin haitallinen käyttö Alkoholismi Mikä on liikaa? Näin arvioit alkoholinkäyttöäsi Miksi alkoholinkäytön vähentäminen kannattaa? 7 hyvää syytä Miten vähentää alkoholinkäyttöä? 4 vinkkiä muutokseen Alkoholista tulee usein ongelma vähitellen Mitä jos kaiken takana onkin alkoholi? Nainen, juotko liikaa? Et ole yksin

Läheiselle

Huolestuttaako läheisen alkoholinkäyttö? Läheinen, näin otat juomisen puheeksi

Pohjoisklinikalta apua nopeasti

Pohjoisklinikalla autamme, jos alkoholi mietityttää Päihdelääkäri: "Ei pidä hakea apua vasta sitten, kun on jo menettänyt kaiken" Krapulassa Mikko katsoi kellosta, milloin voi jo alkaa ottaa olutta: ”Häpesin myöntää edes itselleni, että join liikaa” Päihdelääkärin vinkit: Mitä tehdä, jos juomista ei saa loppumaan loman päättyessä?

Saat meiltä ajan nopeasti ja helposti

Haluamme tukea ja auttaa sinua alkoholiin liittyvissä huolissa ja ongelmissa mahdollisimman varhain. Meille pääset nopeasti ilman jonoja.

Varaa aika verkosta

Katso myös

Pohjoisklinikan palvelut Vastaanotot Verkkoterapia